Over mij

Mijn naam is Jisca Verhorst – Van de Kerkhof en ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in Engelse Taal en Cultuur (Bachelor), met een minor in Educatie, en Meertaligheid en Taalverwerving (Master). Dat is een hele mond vol, maar het houdt vooral in dat ik de Engelse taal zeer goed beheers en veel weet van taal in het algemeen.

Daarnaast beschik ik over een beperkte tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het schoolvak Engels.

Ik ben van mening dat moderne vreemde talen zoals Duits, Engels, Frans en Spaans erg belangrijk zijn en vind het dan ook belangrijk om leerlingen zich hiervan bewust te maken.

De Nederlandse taal vind ik erg interessant en beheers ik goed. Voor mij is dit erg belangrijk, omdat een goede beheersing van de moedertaal het leren van een andere taal een stuk gemakkelijker maakt. Tijdens mijn lessen besteed ik hier dan ook vaak aandacht aan, want het is bijvoorbeeld lastig om te leren over Engelse bijwoorden terwijl je niet eens weet wat dat zijn en/of hoe ze in jouw moedertaal worden gebruikt.

Persoonlijk ben ik bovendien geïnteresseerd in wiskunde en kunst(geschiedenis), waarin ik op universitair niveau een aantal cursussen heb gevolgd. Ook nu ik ben afgestudeerd kan ik niet wachten om naast het runnen van een eigen praktijk veel bij te leren over vakken waar ik in de toekomst ook graag bijles in zou willen geven.

Ik werk samen met onderstaand(e) institu(u)t(en) wat betreft de uitwisseling van kennis en informatie in ons vakgebied:

  • www.FloWhuiswerk.nl (Utrecht)
  • Scriptium
    Laat je scriptie of essay nakijken bij Scriptium op taal, structuur en inhoud. Of ontvang persoonlijke begeleiding bij het afstuderen van een didactisch onderlegde scriptie-, statistiek- of studiebegeleider met jarenlange ervaring in pedagogiek. Worstel niet langer alleen met het drukke studentenleven en bezoek onze website voor meer informatie, onze mogelijkheden en de tarieven.